Tuesday, December 20, 2011

Comics Over Salonika - Aftermath.

Καταρχήν να ευχαριστήσω όσους και όσες ήρθαν στην παρουσίαση που έγινε το προηγούμενο Σάββατο. Είχε πολύ κόσμο και αυτό μας κάνει να θέλουμε να ξανακάνουμε σύντομα την επόμενη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.
Κάπου εδώ θα κάνω μια ενημέρωση για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης για το που μπορούν να βρουν το Κrak komiks και γενικά τις εκδόσεις της  Jemma Press.
Σίγουρα θα το βρίσκετε σε κεντρικά βιβλιοπωλεία... αν ψάξετε αρκετά φυσικά γιατί συνήθως το θάβουν κάπου. Ένα άλλο σημείο είναι ένα περίπτερο στην Εγνατία. Θα το καταλάβετε σίγουρα γιατί με τόσα πολλά κόμικς που έχει είναι σαν κομιξάδικο.
Εγώ θα ήθελα να σας προτείνω όμως το βιβλιοπωλείο "Το Κεντρί" το οποίο βρίσκεται περίπου στην Δ.Γούναρη 22. Εκεί σίγουρα θα βρείτε όλα τα τεύχη του Krak komiks και πολλές από τις υπόλοιπες εκδόσεις της  Jemma Press. Και όχι δεν έχει παίξει κάποια συμφωνία για διαφήμιση του συγκεκριμένου βιβλιοπωλείου... απλώς νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα να στηρίζουμε "μικρά" βιβλιοπωλεία από τα μεγάλα πολυκαταστήματα (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).


No comments: