Friday, May 25, 2007

Krak + Bang No2


Πριν απο ένα μήνα ξεκινούσα τον σχεδιασμό των Krak komiks #1 και bigBANG! vol. 2 #1. Είχα αχγωθεί γιατι δεν ήξερα αν θα προλάβω τα deadline [τώρα που δεν είναι πλέον ανεξάρτητα έχουμε και τέτοια]. 36 σελίδες κόμικ, εξώφυλλα, strips, γραφιστικά + άλλες δουλειές και υποχρεώσεις που έτρεχαν συγχρόνως... Τελικά όλα καλά. Όλα ετοιμάστηκαν στην ώρα τους.
Απο το bigBANG! έλαβα και δείγμα που μου έστειλε ο Πάνος απο 9ηΔιάσταση. Μπορώ να πώ οτι το επόμενο βήμα είναι εντυπωσιακό. Εσείς όμως θα κρίνετε καλύτερα όταν θα το δείτε. To bigBANG! vol.2 #1 θα κυκλοφορήσει στο φεστιβάλ της Bαβέλ [και ίσως λίγο νωρίτερα]. Επίσης θα το βρείτε στα καταστήματα που πουλάνε κόμικς και σε κεντρικά βιβλιοπωλεία.
To Krak komiks #1 τελείωσε χθές το βράδυ και σήμερα έγινε η αποστολή του cd προς την Giganto. Το Krak σίγουρα ήταν το πιο ζόρικο κομμάτι του μήνα που πέρασε. Ειδικά η καινούργια σειρά που θα περιέχεται στο Krak απο εδω και πέρα. Αυτή η σειρά ονομάζεται Hard Rock και το πρώτο μέρος της "Πονάει πάντα η πρώτη φορά". Είναι 24 σελίδες και κατα πάσα πιθανότητα θα δημοσιεύεται σε 24σέλιδα. Εξελίσσεται στη Σύρο, στα μέσα της δεκαετίας του '90 και
δεν είναι αυτοβιογραφικό [αλλά και ούτε εντελώς φανταστικό...]. To Krak komiks #1 θα κυκλοφορήσει και αυτό στο φεστιβάλ της Βαβέλ, καταστήματα κόμικς και κεντρικά βιβλιοπωλεία. Αααα και κάτι τελευταίο. Ανέβηκε στο site της Giganto η σελίδα του Krak komiks #1 στην οποία θα μπορείτε να μαθένετε νέα περι Krak εκτός απο εδώ.
Αυτά τα λίγα... ώρα για ξεκούραση.

1 comment:

Anonymous said...

yo! theloume previews!! :D